Autoreclame: Rijdend visitekaartje

Bedrijfsauto’s zijn vaak een rijdend visitekaartje en dienen er professioneel en representatief uit te zien. Autoreclame kan bestaan uit alleen belettering, maar een volledige carwrap behoort ook tot de mogelijkheden. En of het nu gaat om een enkele bestelbus of een heel wagenpark, een Mercedes Vito of een Fiat 500, voor alle vormen van autoreclame bent u bij Tanco Sign & Print aan het juiste adres.

Carwrapping

Carwrapping is een techniek dat momenteel terrein wint. Heeft u een ‘saaie’ witte bedrijfswagen, maar wilt u hem liever in een andere kleur? Dan is carwrapping de ideale oplossing! Kwalitatief is carwrapping nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk. Bij Tanco Sign & Print werken we met kwalitatief hoogwaardige foliesoorten waarmee we uw bedrijfswagen een schitterende uitstraling geven. U kunt kiezen uit een effen kleur, meerdere kleuren of een fullcolour print. Niet alleen kleuren zorgen voor de juiste uitstraling, maar ook motieven en structuren maken het ontwerp af. We kunnen van uw bedrijfswagen de meest prachtige en originele rijdende reclameobjecten maken. Hierdoor krijgt uw auto een unieke uitstraling en vergroot u de attentiewaarde van uw bedrijf of merk. Wanneer u de folie van de auto wil verwijderen, is de originele laklaag nog in perfecte staat!

Carwrapping 1000 DSC08004

Belettering/bestickering

U kunt uw (bedrijfs)auto ook laten bestickeren. Meestal gaat het dan om delen van de auto die we voorzien van een op maat gemaakt ontwerp. Elke auto, elk type en elk merk kunnen we bij Tanco Sign & Print voor u beletteren of bestickeren. U kunt de lijntekeningen ook bij ons opvragen en laten ontwerpen door uw eigen vormgever. De rest verzorgen wij voor u!

01 Vrachtwagen Damen001

Kwaliteit

Bij Tanco Sign & Print gebruiken we kwalitatief hoogwaardige foliesoorten van 3M, Avery en Oracal. Naast Sibon Erkend Signbedrijf zijn wij ook nog eens een 3M Select Graphics Provider Gold. Slechts een handvol signbedrijven in Nederland voldoet aan de eisen van 3M om deze erkenning te mogen voeren. Een 3M Select Graphics Provider werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen en gediplomeerde medewerkers. Deze medewerkers zijn opgeleid volgens strikte standaarden van 3M en in staat om de 3M producten exact volgens uw wensen voor te bereiden en aan te brengen.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw autoreclame. Voor vrijblijvend advies op maat kunt telefonisch contact opnemen of het formulier hiernaast invullen. 

* verplichte velden

“Onze rijinstructie voertuigen zijn allemaal voorzien van bestickering en dat wordt al jaren naar volle tevredenheid gedaan door Tanco Sign & Print. Van personenauto’s en vrachtauto’s met bijbehorende aanhangwagens en trailers tot touringcarbussen. We werken al lang samen met Tanco en we zijn altijd zeer tevreden. Ze leveren mooi werk en zijn voor ons een betrouwbare en flexibele partner. Ze denken mee en staan dicht bij de klant. Door de jarenlange samenwerking weten ze vaak van tevoren al wat we van ze verwachten en dat communiceert prettig. Deze korte lijntjes, zelfs met directie, zijn voor ons erg waardevol. Kortom, Tanco Sign & Print is een betrouwbaar, flexibel en professioneel bedrijf.”

Cees den Elzen, wagenparkbeheerder bij DON Opleidingen

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Professioneel
  • Vaste contactpersonen

Cijfer: 9

Recent uitgevoerd

Van der Ende Group

Pro Steel

Van der Meer Truckschade & Spuiterij

Van der Mark Ketelonderhoud Voertuigen

Naaldwijk Scooters

PRESSCON

Heeft u vragen over autoreclame voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000