Sponsoring

Bij Tanco Sign & Print zijn we maatschappelijk betrokken en leveren we graag een bijdrage aan de (lokale) samenleving. Daarom steunen wij diverse sportieve en culturele organisaties in de vorm van sponsoring. In onze ogen draagt sponsoring bij aan goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers. Wij sponsoren de volgende initiatieven:

 

Westlandia Voetbal

Westlandia is de plaatselijke voetbalclub. Dankzij sponsoring kan het eerste elftal worden voorzien van middelen waarmee zij op een zo hoog mogelijk amateurniveau kan acteren. Daarnaast worden sponsorgelden onder andere gebruikt voor deelname aan jeugdkampen, meisjes/damesvoetbal, bijdrage voor niet betaalde trainers en scheidsrechters en financieren van overkapping tribune.


Hockey Club Wateringse Veld (HCWV)

Hockey wordt steeds populairder onder de jeugd. De sport maakt een opmars en HCWV is een jonge vereniging met een duidelijk doel voor ogen. De sponsorgelden wil de vereniging besteden aan het behouden van oudere jeugd. Doel is om met deze jeugd te komen tot een Heren- en Damesteam op hoog niveau. Daar wil Tanco Sign & Print graag een bijdrage aan leveren.

 

Team Westland

Zoals de naam al zegt, is Team Westland een initiatief van diverse Westlanders. Deze stichting heeft als doel geld in te zamelen voor regionale en lokale instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband hebben met kanker of onderzoek naar kanker. Dit doet zij door het organiseren van diverse acties en evenementen die vaak verband houden met wielrennen.


Varend Corso

In het hart van het Westland, de glazen stad met bijna 600 glastuinbouwbedrijven, vindt jaarlijks het Varend Corso plaats. Boten en veilingschuiten worden omgetoverd tot varende kunstwerken met verse bloemen, planten en groenten. De prachtige, kleurrijke stoet trekt door het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen en trekt jaarlijks honderdduizenden toeschouwers. Het doel van Varend Corso is zoveel mogelijk mensen te laten zien wat het Westland te bieden heeft en welke mooie en gezonde producten er in de Westlandse kassen worden geteeld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij Tanco Sign & Print dat we een brede maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit doen wij door sponsoring van bovenstaande organisaties, maar ook door zorgvuldig om te gaan met het milieu. Om die reden zijn wij continu bewust op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren op een milieuvriendelijk manier.

Apparatuur

Bij Tanco Sign & Print kiezen wij bewust voor printers en materialen die energiezuinig en milieubewust zijn. De apparatuur en printers die wij gebruiken zijn van HP, Signracer en Zünd. Vooraanstaande merken die milieutechnisch vooroplopen. De HP-printers dragen een ECOLOGO en een GREENGUARD GOLD certificaat. Ze maken gebruik van latex inkten welke op waterbasis zijn en daarmee dus milieuvriendelijk. Ook zijn de prints met deze inkt geschikt om te gebruiken in ziekenhuizen, kinderdagverblijven, enzovoorts.

De Signracer gebruiken we bij Tanco Sign & Print met name voor fotopanelen, verpakkingen en identificatieplaatjes. Deze printer werkt met UV-inkten. Deze worden gedroogd met energiezuinige LEDlampen.

SIGNRACER 3200 HYBRID

"Elke klant is voor ons belangrijk. Zowel de klant die een reclamebord wil voor het sponsoren van een sportclub als de klant met een wagenpark van tien bedrijfswagens" 

Tom de Rijke
tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom 1000