Kwaliteit

Bij Tanco Sign & Print leggen we de lat hoog en maken we graag mooie dingen die voldoen aan de wensen van klanten. Hier hebben we kwalitatief goede materialen en gekwalificeerd personeel voor nodig. Om dit te garanderen, zijn wij aangesloten bij onderstaande keurmerken.

3M Select Graphic Provider Gold

3M is een toonaangevende producent van hoogwaardige signproducten. Als één van de weinige signbedrijven in Nederland mogen wij ons 3M Select Graphic Provider Gold noemen. We leggen graag kort uit wat dit voor u betekent.

Deel uitmaken van het 3M Select Graphic Provider-netwerk betekent dat wij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Om het keurmerk te behouden worden wij jaarlijks getoetst. Ons Gold membership garandeert dat u als klant de hoogst haalbare kwaliteit krijgt. De producten en materialen die wij gebruiken zijn uitsluitend door 3M goedgekeurd. Middels door 3M aangeboden workshops wordt ons personeel continu geschoold en houden we onze product- en applicatiekennis op peil. Op die manier zijn wij in staat om u de juiste productcombinatie te adviseren en kunt u rekenen op de beste afhandeling van uw project.

FESPA Nederland Association

Sinds 1 januari 2024 zijn we FESPA Nederland Clublid. Daarnaast zijn we aangemeld bij het platform "Industry Innovators" van de vereniging FESPA Nederland Association. Door dit gecombineerde lidmaatschap zullen wij voortaan bekend staan als FESPA Nederland Innovators.

Stichting FESPA Nederland Association heeft in 2019 een vereniging opgericht met als doel om verwerkende bedrijven van visuele communicatieproducten te stimuleren en ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. De missie van de vereniging komt erop neer dat zij allerlei activiteiten faciliteert ter bevordering van contact, samenwerking en kennisdeling tussen de aangesloten clubleden, met als doel een toekomstbestendige print- en signindustrie te creëren.

FESPA Nederland Association geeft invulling aan deze activiteiten door (vak)kennis te vergaren, te ontwikkelen en te verspreiden, vakgenoten met elkaar in contact te brengen tijdens fysieke en digitale bijeenkomsten, en diensten te ontwikkelen in samenwerking met andere marktpartijen die een positieve bijdrage leveren aan het creëren van extra meerwaarde voor de aangesloten clubleden. Samenwerking met stakeholders binnen deze industrie is essentieel om deze doelstellingen te behalen.

Meer informatie op www.fespa.nl