Kwaliteit

Bij Tanco Sign & Print leggen we de lat hoog en maken we graag mooie dingen die voldoen aan de wensen van klanten. Hier hebben we kwalitatief goede materialen en gekwalificeerd personeel voor nodig. Om dit te garanderen, zijn wij aangesloten bij onderstaande keurmerken.

3M Select Graphic Provider Gold

3M is een toonaangevende producent van hoogwaardige signproducten. Als één van de weinige signbedrijven in Nederland mogen wij ons 3M Select Graphic Provider Gold noemen. We leggen graag kort uit wat dit voor u betekent.

Deel uitmaken van het 3M Select Graphic Provider-netwerk betekent dat wij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Om het keurmerk te behouden worden wij jaarlijks getoetst. Ons Gold membership garandeert dat u als klant de hoogst haalbare kwaliteit krijgt. De producten en materialen die wij gebruiken zijn uitsluitend door 3M goedgekeurd. Middels door 3M aangeboden workshops wordt ons personeel continu geschoold en houden we onze product- en applicatiekennis op peil. Op die manier zijn wij in staat om u de juiste productcombinatie te adviseren en kunt u rekenen op de beste afhandeling van uw project.

SI’BON

Al jaren zijn wij aangesloten bij SI’BON en mogen wij onszelf een Erkend Signbedrijf noemen. Dit betekent dat we samenwerken met andere bij SI’BON aangesloten signbedrijven en onze kennis met elkaar delen. De signsector bestaat uit ruim tweeduizend bedrijven. De prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit van deze aanbieders lopen sterk uiteen. Om het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON te mogen dragen, wordt elk jaar – door een Signmakers Vakraad – vastgesteld of wij aan de erkenningseisen voldoen en het keurmerk mogen behouden. Signbedrijven die dit keurmerk dragen worden opgenomen in de database op www.sibon.nl. SI’BON geeft aangesloten signbedrijven landelijke bekendheid en draagt tevens zorg voor het promoten van het begrip ‘sign’.