Pro Steel

Een project waar we onze nieuwe HP Latex 800W printer echt een keer goed konden uit proberen. Pro Steel is leverancier van stalen deuren en kozijnen en wilden graag dat foto's in het niets uitlopen op de zijkanten van de bedrijfswagens. Op een witte bedrijfswagen is dit al een uitdaging, maar op een zilveren bijna onmogelijk.

Als basis gebruikten we een zilverfolie welke bijna 100% gelijk was met het zilver van de bedrijfswagens. Daarop hebben we de foto's met verloop geprint. Wat deze print bijzonder maakt, is dat onder de foto een verloop van 0% naar 100% wit geprint is. Hierdoor behoudt de foto zijn kleurkracht en blijven witte delen wit i.p.v. dat ze zilver worden. 

Dit was niet mogelijk geweest als we de HP Latex 800W niet hadden gehad. De extra optie van wit printen heeft geresulteerd in een spectaculair resultaat.

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden op gebied van signing zijn eindeloos. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van keuzes en geven graag advies over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of het formulier hiernaast. 

* verplichte velden

Heeft u vragen over autoreclame voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000