Bewegwijzering binnen: Less is more

Er zijn kantoorpanden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en winkelcentra waarin je kunt verdwalen. In veel gevallen hebben deze organisaties bewegwijzering voor binnen nodig zodat klanten/cliënten gemakkelijker de weg kunnen vinden. Bewegwijzering moet functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom helpen we u bij Tanco Sign & Print graag met een goed doordacht plan voor interne bewegwijzering in uw huisstijl.  

Bij Tanco Sign & Print geloven we in ‘less is more’. Teveel informatie kan juist onduidelijk worden. Samen met de klant zoeken we naar een juiste balans tussen functioneel en mooi. We kijken goed naar de doelgroep en de architectuur van het gebouw zodat het totaalplaatje klopt en bezoekers makkelijk zelfstandig de weg kunnen vinden. We gebruiken de juiste vormen, kleuren en materialen. Bewegwijzering voor binnen kan bestaan uit bijvoorbeeld een welkomstboodschap, verdiepingswijzers, kamernummers, toilet aanduiding, etc. Uiteraard verwerken we de huisstijl van de organisatie in het totale bewegwijzeringsconcept, met oog voor detail.

Voorkomen dat uw bezoekers verdwalen in uw pand?

We komen graag eens een kijkje nemen en geven u persoonlijk advies op maat. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

* verplichte velden

Wijs uw klanten de goede weg! Wij helpen graag mee. Neem gerust contact op.

Sandra - sandra@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Sandra