Uniek en sfeervol interieur: Printeriors

U zult wellicht denken: wat zijn Printeriors? Dat gaan we uitleggen. Printeriors is een samenvoeging van printen en interieur. Kortom ‘geprint interieur’. Onder printeriors verstaan we allerlei materialen in een interieur die we kunnen printen met een uniek design. Op die manier kunt u het interieur van uw kantoor, winkel, restaurant of showroom volledig uniek maken. Denk aan wandpanelen, wandbekleding (naadloos), vloerbedekking, plafondbekleding, raamdecoratie, glasfolie en meubelbekleding. Alles om het interieur perfect te laten aansluiten bij uw huisstijl. Kijk voor een impressie vooral even in de voorbeelden hieronder.

Fotobehang

Glas folies

Pees doeken

Re-stylen

Balie - kasten - liften

Wanden kunnen we voorzien van behang met een mooie afbeelding dat past bij het interieur of de huisstijl. Ook kunnen wij diverse wandpanelen naar wens printen én plaatsen. Wilt u uw meubels een unieke uitstraling geven? Ook dat is mogelijk! We voorzien ze van een houten, metalen of marmeren uitstraling die niet van echt te onderscheiden is. U kunt kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Heeft u veel glazen wanden/deuren in uw pand, dan kunt u denken aan glasfolie, oftewel windowfilm. Bij Tanco Sign & Print kunnen we windowfilms printen in diverse ontwerpen en patronen. Windowfilm wordt veelal gebruikt om meer privacy te creëren en zon/uv-straling buiten te houden.

 

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden op gebied van Printeriors zijn eindeloos. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van keuzes en geven graag advies over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of het formulier hiernaast. 

Ik geef u graag persoonlijk advies over printeriors. Neem gerust even contact met me op. 

Sandra - sandra@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Sandra