Vakmanschap met een Westlands sausje

De kans is groot dat u weleens van Tanco Sign & Print heeft gehoord. We zijn een bekend bedrijf in Westland en omstreken. Sinds 1980 hebben we al veel klanten blij mogen maken en dat doen we nog steeds elke dag met heel veel plezier!

Ambitie, vakmanschap, innovatie en passie

Al veertig jaar doen wij ons werk met veel plezier op het gebied van Printing en Signing. Onze passie vertaalt zich naar de resultaten. In de loop der jaren hebben we al veel verschillende producties gemaakt en deze diversiteit maakt ons vak juist zo onwijs gaaf! Onze ambitie is om een toonaangevende speler in de markt te zijn. Daarom verdiepen we ons in ontwikkelingen in ons vakgebied door het bezoeken van verschillende vakbeurzen, in Europa en de VS. Vakbeurzen zijn voor ons altijd een soort speeltuin. Vaak komen we met veel inspiratie terug. We nemen mee wat we interessant vinden voor onze business. Ook investeren we graag in materialen en apparatuur die ons aanbod ten goede komen. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen kunnen we groeien en onze ambitie verwezenlijken.

We zoeken regelmatig naar trends die buiten het traditionele reclamevak vallen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het aanbod aan printeriors. In de loop der tijd zijn we veel samenwerkingen aangegaan met diverse bedrijven en leveranciers. Op die manier kunnen we klanten optimaal bedienen of doorverwijzen.

Ons flexibele team

In ons kleine, hechte team heeft ieder teamlid zijn/haar specialiteiten waarmee we elkaar aanvullen. We zijn op elkaar ingespeeld en houden elkaar scherp. Als klant krijgt u een vast contactpersoon toegewezen om snel te kunnen schakelen. En aangezien medewerkers bij Tanco ook weleens aan vakantie toe zijn, is het voor u als klant prettig als een collega het vlekkeloos kan overnemen. Hier zorgen we dan ook voor.

Productieruimte en werkplaats

Elke klant is anders en heeft specifieke wensen. Bij Tanco Sign & Print denken we in mogelijkheden en produceren we (bijna) alles in eigen huis. Dankzij onze compleet geconditioneerde productieruimte en apparatuur kunnen wij het beste resultaat van onze producties waarborgen. In onze werkplaats van 800 vierkante meter kunnen we tot vijf vrachtwagens tegelijk onderbrengen. Daarnaast beschikken we over een groot binnenterrein van duizend vierkante meter om bestickerde en beplakte auto’s veilig te parkeren. Hier leest u meer over de veelzijdigheid van onze apparatuur.

Ontzorgen

Bij Tanco Sign & Print vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij het proces. U kunt dan ook veel dingen aan ons overlaten. Bij auto- en vrachtwagenreclame kunnen wij bijvoorbeeld contact houden met de dealer en carrosseriebouwer over de status van het voertuig. Zo kunnen wij het bestickeren goed inplannen. Bij gevelreclames regelen wij de plaatsing en daarbij benodigde materialen zoals steigers en/of hoogwerkers. En ook sponsorborden leveren wij compleet af bij de desbetreffende vereniging.

Kwaliteit en garantie

Een professionele uitstraling wordt gecreëerd door signs en prints van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit staat bij Tanco Sign & Print dan ook hoog in het vaandel. Als gecertificeerd 3M Select Graphic Gold Provider werken we met vakbekwame mensen, beschikken we over de juiste kennis en gebruiken we de beste materialen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt ons een sterke partner in de meest uiteenlopende projecten.

Op alles wat we bij Tanco Sign & Print aan u afleveren, geven wij garantie. In de offerte staan onze garantiebepalingen. De gegeven garanties zijn altijd afgestemd op het soort product en de plaatsing. Bij folies gaat het bijvoorbeeld vaak om plak-, hechting- en kleurgarantie. Bij gevelreclames hangt het helemaal af van het gekozen materiaal en de plek waar de reclame komt te hangen. Wanneer de gevelreclame bijvoorbeeld verlichting bevat, geven we daar ook garantie op. Sowieso willen we dat elke klant met een vraag over het afgeleverde product, contact met ons opneemt. We houden onze klanten graag tevreden en lossen uw probleem dan ook graag op.

Hier leest u meer over onze kwaliteitsgaranties en keurmerken.

De tijdlijn van Tanco

We begonnen in 1980 als reclameschilder in een garagebox in De Lier. Eind jaren tachtig kwamen de computer gesneden ‘plakletters’ in opkomst en gingen we in deze trend mee. In 1990 was Tanco Sign & Print één van de eerste signmakers in Nederland met een eigen computergestuurde snijtafel en één van de eerste signmakers die fullcolor zeefdrukprints op auto’s plakte. Vier jaar later gingen we over op digitaal printen. Onze eerste digitale printer printte één vierkante meter per uur. Leuk feitje: Als we nu nog steeds met die snelheid zouden moeten printen, zouden we 80 uur bezig zijn met een trailer wrap!! Gelukkig zijn wij altijd innovatief geweest en op de hoogte van de nieuwste trends en apparatuur. Zo kunnen we nu veel sneller printen. Dit zorgde er in 2009 voor dat Tanco Sign & Print de eerste signmaker in Nederland was met een HP Latex printer! Sindsdien hebben we meerdere van deze milieuvriendelijke printers gehad.