Vrachtwagenreclame: Rijdend reclamebord

Tanco Sign & Print is specialist in auto- en vrachtwagenreclame. Ons kantoor is gevestigd in hartje Westland, tussen veel tuinbouw- en transportbedrijven. We hebben dan ook al veel vrachtwagens, bedrijfswagens en aanhangwagens van diverse bedrijven mogen voorzien van creatieve en kleurrijke ontwerpen. En dat doen we nog steeds elke dag met heel veel plezier!

Vrachtwagenreclame is zeer effectief. Een eenmalige investering zorgt tijdens ritten voor gratis reclame bij een heel breed en divers publiek. Een groot voertuig heeft een flink oppervlak om visueel indruk te maken! Of u nu kiest voor een rustige uiting met logo en enkele huisstijlelementen of voor een volledig bestickerd voertuig met uitbundige kleuren en een pakkende boodschap. Het aanbrengen van vrachtwagenreclame kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld om een nieuw product, een evenement of een jubileum aan te kondigen. Alles is mogelijk bij Tanco Sign & Print.

Creativiteit, kwaliteit én veiligheid

Onze specialisten kunnen voor elke soort en type vrachtwagen een ontwerp maken. Kleine vrachtwagens, complete combinaties met cabine, trailers, opleggers en hele wagenparken. We gaan graag voor u aan de slag! We kijken naar het oppervlak, het materiaal en kiezen de beste optie zodat het ontwerp volledig tot zijn recht komt.

Vrachtwagen DonOpleidingen001

De hoogste kwaliteit vindt u bij Tanco Sign & Print

Bij Tanco Sign & Print maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal en apparatuur van topmerken. Kwaliteit is erg belangrijk bij voertuigen die veelvuldig worden blootgesteld aan uitlaatgassen, weer en wind. Permanente bestickering moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals UV-bescherming en kleurechtheid.

Vrachtwagen Forever Plants

Wilt u uw vrachtwagen(s) voorzien van reclame?

En wilt u hierover vakkundig advies op maat? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen graag contact met u op om u verder te helpen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen

* verplichte velden

"Wij zijn al jaren een trouwe klant van Tanco Sign & Print. Zij hebben onze gevelreclame en bewegwijzering op het terrein geleverd. Ook alle vrachtwagens uit ons wagenpark zijn door Tanco beplakt. Het is goed om eenheid uit te stralen en daar helpen de medewerkers van Tanco ons al jaren bij. Voordat we klant werden, hebben we ook andere aanbieders overwogen, maar de prijs/kwaliteit verhouding bij Tanco is wat ons uiteindelijk heeft overtuigd. We zijn nog steeds erg blij met onze keuze. De medewerkers van Tanco hebben veel kennis en ook het vertrouwen is groot. Ze staan altijd voor ons klaar, denken mee in oplossingen en zijn flexibel."

Douwe van Buuren, BVB Substrates

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Oplossingsgericht
  • Kennis
  • Vertrouwen

Cijfer: 8

Recent uitgevoerde vrachtwagenreclames 

Verdel - Bart & Bastian

Wematrans - Kwekerij De Wilgenlei

Decorum DuynPlant & JoGrow

DLG Logistics

Van uw vrachtwagen een echte blikvanger maken? Wij geven u graag advies.

Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom 1000