Borden die gezien mogen worden

Bij Tanco Sign & Print vinden we het een uitdaging om een mooi reclamebord te maken die ook nog eens goed opvalt. Daar zijn we dagelijks serieus mee bezig, want uiteindelijk zijn uw reclameborden ook de onze. Of u nu de plaatselijke voetbalclub wil sponsoren met een bord langs de lijn of een informatiebord wil plaatsen over een nieuwbouwproject. Tanco Sign & Print levert reclameborden in allerlei soorten en maten. Tot de mogelijkheden behoren onder andere sponsorborden, parkeerborden, promotieborden en projectborden.

U kunt ons een kant en klaar ontwerp toesturen, maar wij kunnen en willen ook graag met u meedenken over het ontwerp van een duidelijk en opvallend reclamebord. Met alle mogelijkheden in eigen huis zijn we in staat om uw project van A tot Z te begeleiden. Wel zo makkelijk om één aanspreekpunt te hebben en te weten dat alles goed geregeld wordt. Natuurlijk bevestigen we het bord vakkundig op de gewenste locatie. 

Vergroot uw naamsbekendheid 

Wij helpen u graag met de productie en vakkundige montage van uw sponsorborden, parkeerborden, promotieborden, projectborden en andere borden. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

* verplichte velden

“Dankzij Tanco Sign & Print is KP Holland herkenbaar op en langs de weg. We zijn zeer duidelijk in beeld, op een manier die helemaal bij ons past. Onze vrachtwagens, Volkswagen Caddy’s, signing op locatie en gevelreclame is allemaal gerealiseerd door Tanco Sign & Print. Al heel lang hebben we een zeer goede relatie met Tanco en zijn zeer tevreden over de kwaliteit die zij biedt. Dankzij de jarenlange samenwerking, kennen ze ons bij Tanco goed en weten ze wat onze wensen zijn. Dat zorgt ervoor dat het contact zeer prettig verloopt en hebben we aan een paar woorden genoeg om tot een mooi resultaat te komen. Net als wijzelf, is Tanco vooruitstrevend en blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Daardoor zijn er steeds meer mogelijkheden. Daarnaast is het prettig dat de ontwerpafdeling goed meedenkt over de (on)mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering. Vervolgens verloopt de oplevering en bevestiging geheel volgens afspraak.”

Sabrina Schalker, marketing & communicatie KP Holland

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Goede kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Innovatief en vernieuwend
  • Meedenken

Cijfer: 8.5

Welk doel uw reclamebord ook heeft, ik help u graag verder. 

Tom de Rijke
tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom 1000