Rijdend visitekaartje

Bedrijfsauto's spelen vaak een cruciale rol als rijdende visitekaartjes van een bedrijf, waarbij ze fungeren als bewegende billboards op de weg. Het is van groot belang dat ze een professionele uitstraling hebben en representatief zijn voor het merk of de diensten die ze vertegenwoordigen. Autoreclame is een effectieve manier om dit te bereiken, en er zijn diverse mogelijkheden om dit te realiseren.

Van eenvoudige belettering tot uitgebreide carwraps, de mogelijkheden zijn divers en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en branding van een bedrijf. Of het nu gaat om een enkele bestelbus die regelmatig door de stad rijdt of een uitgebreid wagenpark dat door het heel Europa reist, het is belangrijk dat de autoreclame zorgvuldig wordt ontworpen en uitgevoerd.

Bij Tanco Sign & Print begrijpen we het belang van effectieve autoreclame en bieden we een uitgebreid scala aan oplossingen. Of het nu gaat om het toevoegen van subtiele brandingelementen aan een voertuig of het volledig wrap van de carrosserie met opvallende graphics, ons team staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Carwrapping

Carwrapping is momenteel een opkomende techniek die steeds populairder wordt. Heeft uw bedrijfswagen een saaie, standaard witte uitstraling, maar wilt u liever een andere kleur? Dan biedt carwrapping de ideale oplossing! Bij Tanco Sign & Print maken we gebruik van hoogwaardige foliesoorten die uw bedrijfswagen een prachtige transformatie geven.

U heeft de keuze uit een scala aan mogelijkheden, variërend van effen kleuren tot meerdere kleuren of zelfs een fullcolour print. Dit resulteert niet alleen in een unieke uitstraling voor uw auto, maar verhoogt ook de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk.

Een bijkomend voordeel van carwrapping is dat wanneer u de folie van de auto wilt verwijderen, de originele laklaag nog steeds in perfecte staat blijft, waardoor uw voertuig zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.

Carwrapping 1000 DSC08004

Truckwrapping

Heeft uw geïsoleerde vrachtwagen een eentonige uitstraling, maar wilt u deze graag transformeren naar een opvallende verschijning? Dan is truckwrapping de ideale oplossing! Als gespecialiseerd bedrijf in dit vakgebied, staat Tanco Sign & Print bekend om zijn expertise en vakmanschap.

Of het nu gaat om het aanbrengen van een strakke effen kleur, een gedetailleerde fullcolor print, of zelfs het creëren van op maat gemaakte ontwerpen en bedrijfslogo's, wij beschikken over de kennis en vaardigheden om uw vrachtwagen een indrukwekkende transformatie te geven.

Door gebruik te maken van hoogwaardige foliesoorten en geavanceerde technieken zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen niet alleen een opvallende verschijning op de weg wordt, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse gebruik.

01 Vrachtwagen Damen001

Recent uitgevoerde bedrijfswagens

Van der Ende Group

Pro Steel

Van der Meer Truckschade & Spuiterij

Recent uitgevoerde vrachtwagens

Verdel - Bart & Bastian

Wematrans - Kwekerij De Wilgenlei

Decorum DuynPlant & JoGrow

Kwaliteit

Bij Tanco Sign & Print gebruiken we kwalitatief hoogwaardige foliesoorten van 3M, Avery en Oracal. Naast Sibon Erkend Signbedrijf zijn wij ook nog eens een 3M Select Graphics Provider Gold. Slechts een handvol signbedrijven in Nederland voldoet aan de eisen van 3M om deze erkenning te mogen voeren. Een 3M Select Graphics Provider werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen en gediplomeerde medewerkers. Deze medewerkers zijn opgeleid volgens strikte standaarden van 3M en in staat om de 3M producten exact volgens uw wensen voor te bereiden en aan te brengen.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw autoreclame. Voor vrijblijvend advies op maat kunt telefonisch contact opnemen of het formulier hiernaast invullen. 

* verplichte velden

“Onze rijinstructie voertuigen zijn allemaal voorzien van bestickering en dat wordt al jaren naar volle tevredenheid gedaan door Tanco Sign & Print. Van personenauto’s en vrachtauto’s met bijbehorende aanhangwagens en trailers tot touringcarbussen. We werken al lang samen met Tanco en we zijn altijd zeer tevreden. Ze leveren mooi werk en zijn voor ons een betrouwbare en flexibele partner. Ze denken mee en staan dicht bij de klant. Door de jarenlange samenwerking weten ze vaak van tevoren al wat we van ze verwachten en dat communiceert prettig. Deze korte lijntjes, zelfs met directie, zijn voor ons erg waardevol. Kortom, Tanco Sign & Print is een betrouwbaar, flexibel en professioneel bedrijf.”

Cees den Elzen, wagenparkbeheerder bij DON Opleidingen

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Professioneel
  • Vaste contactpersonen

Cijfer: 9

Heeft u vragen over autoreclame voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000