Vrachtwagenreclame: Rijdend reclamebord

Tanco Sign & Print is specialist in auto- en vrachtwagenreclame. Ons kantoor is gevestigd in hartje Westland, tussen veel tuinbouw- en transportbedrijven. We hebben dan ook al veel vrachtwagens, bedrijfswagens en aanhangwagens van diverse bedrijven mogen voorzien van creatieve en kleurrijke ontwerpen. En dat doen we nog steeds elke dag met heel veel plezier!

Vrachtwagenreclame is zeer effectief. Een eenmalige investering zorgt tijdens ritten voor gratis reclame bij een heel breed en divers publiek. Een groot voertuig heeft een flink oppervlak om visueel indruk te maken! Of u nu kiest voor een rustige uiting met logo en enkele huisstijlelementen of voor een volledig bestickerd voertuig met uitbundige kleuren en een pakkende boodschap. Het aanbrengen van vrachtwagenreclame kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld om een nieuw product, een evenement of een jubileum aan te kondigen. Alles is mogelijk bij Tanco Sign & Print.

Creativiteit, kwaliteit én veiligheid

Onze specialisten kunnen voor elke soort en type vrachtwagen een ontwerp maken. Kleine vrachtwagens, complete combinaties met cabine, trailers, opleggers en hele wagenparken. We gaan graag voor u aan de slag! We kijken naar het oppervlak, het materiaal en kiezen de beste optie zodat het ontwerp volledig tot zijn recht komt.

Vrachtwagen DonOpleidingen001

De hoogste kwaliteit vindt u bij Tanco Sign & Print

Bij Tanco Sign & Print maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal en apparatuur van topmerken. Kwaliteit is erg belangrijk bij voertuigen die veelvuldig worden blootgesteld aan uitlaatgassen, weer en wind. Permanente bestickering moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals UV-bescherming en kleurechtheid.

Vrachtwagen Forever Plants

Wilt u uw vrachtwagen(s) voorzien van reclame?

En wilt u hierover vakkundig advies op maat? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen graag contact met u op om u verder te helpen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen

* verplichte velden

“Onze rijinstructie voertuigen zijn allemaal voorzien van bestickering en dat wordt al jaren naar volle tevredenheid gedaan door Tanco Sign & Print. Van personenauto’s en vrachtauto’s met bijbehorende aanhangwagens en trailers tot touringcarbussen. We werken al lang samen met Tanco en we zijn altijd zeer tevreden. Ze leveren mooi werk en zijn voor ons een betrouwbare en flexibele partner. Ze denken mee en staan dicht bij de klant. Door de jarenlange samenwerking weten ze vaak van tevoren al wat we van ze verwachten en dat communiceert prettig. Deze korte lijntjes, zelfs met directie, zijn voor ons erg waardevol. Kortom, Tanco Sign & Print is een betrouwbaar, flexibel en professioneel bedrijf.”

Cees den Elzen, wagenparkbeheerder bij DON Opleidingen

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Professioneel
  • Vaste contactpersonen

Cijfer: 9

Van uw vrachtwagen een rijdend reclamebord maken? Wij geven u graag advies.

Tom - tom@tanco.nl
Nick - nick@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Nick 1300x1300