Specials: Origineel en eigentijds

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren! Onder Specials verstaan wij alles dat niet onder ons andere aanbod valt. Verschillende klanten hebben diverse wensen. Bij Tanco Sign & Print zijn we graag betrokken bij het creatieve proces en denken we mee met de klant. We gaan geen uitdaging uit de weg en ontwerpen en produceren graag producties die totaal niet standaard zijn! Zo hebben we weleens reuze bloempotten beplakt en speciale piepschuim logo’s gemaakt voor aan een binnenwand. Van alle soorten en maten objecten kunnen wij iets moois maken!

Contact

Heeft u bijzondere ideeën of wensen en heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw ‘Special’? Aarzel niet en neem contact met ons op. We adviseren en helpen u met veel enthousiasme.

* verplichte velden

“Mijn ervaringen met Tanco gaat al zo’n 30 jaar terug! ‘Never change a winning team’ gaat hier zeker op. Bij Tanco voorzien ze de vrachtwagens van Freight Line van belettering en verzorgen de stickers waarmee we onze materialen kenmerken. Alles draagt bij aan een eenduidige uitstraling. We hebben binnen ons wagenpark twee ‘promotie opleggers’. Deze opleggers zijn afwijkend bestickerd en dienen als echte eyecatchers, waarbij de herkenbaarheid niet uit het oog verloren wordt. De markt kent meerdere aanbieders, maar uiteindelijk is Tanco Sign & Print de partij waarbij we ons het prettigst voelen. Vooral de persoonlijke benadering, meedenken met de klant en een goede prijs/prestatie verhouding waarderen wij. Bovendien staan ze open voor onze input en stellen zij ons als klant centraal. We willen Tanco niet te veel aanprijzen bij anderen, want wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht. Die willen wij vanzelfsprekend niet met al te veel mensen moeten delen ;-).”

Marco van Velthoven, Fleet manager bij Freight Line Europe

Voordelen Tanco Sign & Print:

  • Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
  • Betrouwbaar; gemaakte afspraken worden altijd nagekomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatief en vakkundig

Cijfer: 9

Heeft u een mooie uitdaging voor ons? Tof! Neem contact met ons op. 

Sandra - sandra@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Sandra