Vitrona - SchermNed

Vitrona is specialist op het gebied van zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie. Vanuit de showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs worden d.m.v. diverse opstellingen de mogelijkheden getoond.

SchermNed richt zich voornamelijk op het leveren en monteren van scherminstallaties en insectengaas in de tuinbouw en utiliteitsbouw.

Wat hebben we hier uitgevoerd?
Nadat de complete gevel van de showroom in Naaldwijk was gerenoveerd is aan ons gevraagd om de nieuwe huisstijl hier op aan te brengen. Naast de witte uitgefreesde kunststof letters hebben we een opmaat gemaakt frame gemonteerd van 300 x 300 cm voor het logo. Dit is een echte blikvanger geworden! Zeker ook omdat de letters van het logo hier weer los op gemonteerd zijn, wat een mooie extra diepte aan het logo geeft.

Op de zijgevel is het logo van SchermNed gemonteerd uit uitgefreesde kunststof letters. Duidelijk genoeg, maar niet te direct zichtbaar.

Na het monteren van de gevelreclame zijn de oranje dakrand en oranje zonwering gemonteerd, wat alles een mooi geheel maakt.

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden op gebied van signing zijn eindeloos. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van keuzes en geven graag advies over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of het formulier hiernaast. 

* verplichte velden

Uw bedrijf laten opvallen met gevelreclame? Neem contact met ons op.

Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom 1000