Van der Mark Ketelonderhoud

Van der Mark is opgericht in 1968 en richt zich op het onderhouden, repareren, reviseren, installeren en  fabriceren van ketels in zowel de glastuinbouw, industrie, scheepvaart als de utiliteit. 

Sinds kort heeft Van der Mark Ketelonderhoud hun nieuwe pand in gebruik genomen aan de Leemolen in De Lier. Aan ons werd de opdracht gegund om de nodige herkenning aan en rond het pand te maken. 

Langs de Burgemeester van Doornlaan hebben we een dubbelzijdige verlichte zuil geplaatst van 130x400cm. Het M-schild zit voor de zuil gemonteerd, wat een gaaf 3D effect geeft.

Op de bedrijfshal is het complete logo gemonteerd, van bijna 900cm breed, uit 8cm dikke doosletters. En ook hier zijn losse elementen van het logo op afstandhouders gemonteerd om het 3D effect te krijgen,

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden op gebied van signing zijn eindeloos. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van keuzes en geven graag advies over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of het formulier hiernaast. 

* verplichte velden

Uw bedrijf laten opvallen met gevelreclame? Neem contact met ons op.

Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom 1000