Fachjan Ontvangstruimte

Fachjan, met bijna 100.000 m2 eigen kassen, is expert op het gebied van tropische en subtropische groene planten, bloeiende en vruchtdragende bomen en struiken van 10cm tot 14 meter (!) hoog.

Klanten komen van over de hele wereld om de planten en bomen te bekijken. Om ze nog beter te kunnen ontvangen is er een ruimte compleet ingericht als sfeervolle ontvangstruimte. Binnen deze ruimte hebben wij een mooi textieldoek gemonteerd met tropische afbeelding en is er speciaal digitaal scherm verticaal opgehangen van 70 inch. Op dit digitale scherm, ook wel digitale signage genaamd, kan Fachjan klantgerichte content tonen om een nog betere connectie met de klant te krijgen.

Aan de buitenkant van de ontvangstruimte hebben we diverse ruiten voorzien van 3M Clearview glasfolie. Hierdoor blijft de verbinding aanwezig tussen de ontvangstruimte en de 16 meter hoge kas, maar biedt ook de nodig privacy en geeft ook extra sfeer aan de ruimte.

We hebben ook nog een leuk filmpje gemaakt. Deze is HIER te bekijken.

Creëer ook een unieke sfeer

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen als het gaat om het interieur van uw bedrijfspand? Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of het formulier hiernaast.

* verplichte velden

Ook een ruimte voorzien van spraakmakende interieurprints? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Sandra