Leen Middelburg Chrysanten

Bij Tanco Sign&Print zijn we trots om ons recente project met Leen Middelburg Chrysanten met je te delen! We hebben hun bedrijfspand getransformeerd met een prachtige direct verlichte gevelreclame, en we kunnen niet wachten om het met je te delen!

Een opvallende gevelreclame!

We werden gevraagd om iets creëren dat echt opvalt en de essentie van Leen Middelburg Chrysanten vastlegt. Daarom hebben we gekozen voor direct verlichte letters die zowel overdag als 's avonds een geweldige indruk maken. Ons team heeft met veel zorg en precisie gewerkt aan dit project. De verlichte letters zijn gemonteerd op dibond panelen, die op aluminiumkokers zijn bevestigd voor een strakke en moderne uitstraling. En het resultaat mag er zijn! De gevelreclame is een echte eyecatcher geworden, waardoor Leen Middelburg Chrysanten zowel overdag als 's avonds opvalt en een blijvende indruk achterlaat.


Bekijk de video van dit project hier:

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u klaar om uw bedrijfspand te transformeren en indruk te maken op uw klanten? Neem vandaag nog contact op met Tanco Sign&Print en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw visie werkelijkheid te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken!

 

* verplichte velden

Uw bedrijf laten opvallen met gevelreclame? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000