Agroflex Uitzendbureau

Bij Tanco Sign&Print zijn we gepassioneerd door het creëren van visuele oplossingen die bedrijven helpen om op te vallen en indruk te maken. We zijn trots om ons recente project met Agroflex Uitzendbureau te presenteren, waarbij we hun bedrijfspand hebben getransformeerd tot een ware blikvanger.

Wat hebben we gedaan?

  • Montage van verlichte gevelreclame: We hebben de gevel van Agroflex Uitzendbureau voorzien van twee op maat gemaakte verlichte reclames die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de merkboodschap helder communiceert.

  • Plaatsing van een dubbelzijdige reclamezuil van 150x350cm: Om nog meer op te vallen en de aandacht van voorbijgangers te trekken, hebben we een indrukwekkende dubbelzijdige reclamezuil geïnstalleerd. Met een formaat van 150x350cm valt deze zuil niet te missen en fungeert het als een krachtige marketingtool voor Agroflex.

  • Interne montage van een logo gemaakt van uitgefreesde kunststof letters: Binnen in het pand hebben we gezorgd voor een consistente merkbeleving door het plaatsen van een op maat gemaakt logo, vervaardigd uit hoogwaardige kunststof letters. Deze interne branding versterkt de merkidentiteit van Agroflex en creëert een professionele en samenhangende uitstraling.


Bekijk de video van dit project hier:

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u klaar om uw bedrijfspand te transformeren en indruk te maken op uw klanten? Neem vandaag nog contact op met Tanco Sign&Print en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw visie werkelijkheid te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken!

 

* verplichte velden

Uw bedrijf laten opvallen met gevelreclame? Neem contact met ons op.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000