Spandoeken: Effectief en laagdrempelig

Geveldoeken of spandoeken zijn ideaal om een (tijdelijke) boodschap te communiceren. Spandoeken worden vaak gebruikt voor het aankondigen van evenementen, acties en aanbiedingen en voor bouwprojecten. Maar uiteraard is het ook mogelijk om blijvende geveldoeken aan of in uw pand te monteren met prachtige foto’s van bijvoorbeeld uw producten. 

Bij Tanco Sign & Print beschikken we over de juiste apparatuur om uw spandoeken mee te printen. De materialen die we gebruiken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. Niet alleen het materiaal van het spandoek is belangrijk voor de uitstraling. Ook de afwerking is van groot belang. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere uitstraling met een buizenframe. Middels gaten in het spandoek wordt het tussen de stalen buizen strakgespannen. Steeds vaker wordt gekozen voor een wat chiquer uitstraling met een aluminium spanframe. Daarbij wordt het spandoek in een aluminium basisprofiel vastgeklemd door middel van een kunststof strip. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een aluminium kap. Voor het mooiste resultaat, kunnen wij dit stijlvolle systeem uitsluitend op een vlakke gevel monteren. 

Maak de juiste keuze!

Welk soort spandoek of geveldoek u kiest is geheel afhankelijk van uw wensen, het doel, de doelgroep en de locatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen of het contactformulier hiernaast invullen. Dan we bellen u terug.

* verplichte velden

Kunnen wij u helpen met uw spandoek voor binnen of voor buiten? Bel of mail ons gerust met uw vraag.

Sandra - sandra@tanco.nl
Tom - tom@tanco.nl

0174 62 72 11

CTA Tom Sandra 1000