Wasinstructies Carwrap:


Voordat je de auto gaat wassen spoel de auto allereerst grondig af met voldoende water om het grove vuil te verwijderen. Niet met te hoge druk de auto afspuiten, vuil zeker niet van te dicht bij afspuiten! Het liefst de carwrap eens per 2 weken wassen, minimaal eens per 4 weken!

- Doe een gepaste hoeveelheid Meguiar’s Ultimate Wash & Wax shampoo in een emmer lauw warm water. Gelieve een 2 emmermethode te gebruiken. 1 voor de shampoo, de ander met enkel water om de wash mitt geregeld schoon te spoelen om vuilaanslag in de washandschoen te vermijden en zo de kans op krasjes aanzienlijk te reduceren.

- Na het wassen de auto met ruim water afspoelen. Na het afspoelen droog je de auto af met een Microvezeldoek. Vouw de Microvezeldoek regelmatig om, zodat deze effectief water op blijft nemen.

Extra bescherming voor (matte) Carwrap, eens per 3 maanden.

Folie is poreuzer dan autolak, dus er blijft meer vuil in de poriën van de folie zitten. Dit kan na verloop van tijd en door invloed van de zon onherstelbare vlekken veroorzaken in de folie. Vooral horizontale delen zijn hier gevoelig voor (dak en motorkap)

- Neem uit de Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit de Hybrid Ceramic Detailer en spuit een gedeelte van de wrap en de Meguiar’s Clay Pad in. 1 spray op de Clay Pad is voldoende.

- Wrijf met lichte druk met de Clay Pad op de wrap om het diepere vuil te verwijderen. Als de Clay Pad blijft plakken is deze te droog en zal dus opnieuw ingespoten moeten worden.

- Nadat je dit gedeelte hebt behandeld wrijf je het droog met de Microvezeldoek.
  Daarna ga je pas verder met het volgende gedeelte van de auto.

Clay Pad na gebruik afpoelen met koud water en op een warme donkere plek laten drogen.

- Om de schone wrap te sealen neem de Meguiar’s Hybrid Ceramix Wax. Spuit de complete auto weer helemaal nat en spuit de complete auto in met een dunne laag Meguiar’s Hybrid Ceramix Wax. Even laten intrekken en daarna weer afspoelen.

- Na het afspoelen droog je de auto weer af met een Microvezeldoek.