Verminder opwarming in woningen en kantoren door ramen en glazen deuren te voorzien van 3M™ Prestige™ Sun Controle-serie. Deze metaalvrije, zonwerende raamfolie biedt een uitstekende balans tussen maximale lichtdoorlatendheid en warmtewering. De meerdere lagen in combinatie met nanotechnologie verminderen warmte en laten voldoende licht door voor een aangename omgeving. Om aan de vraag naar bescherming en comfort te voldoen, presteert de folie beter naarmate de zon stijgt, waardoor tot 97% van het infraroodlicht van de zon en tot 60% van de warmte die door het raam binnenkomt, worden tegengehouden. Zo hoeft u uw airconditioning minder vaak te gebruiken, wat zorgt voor een lagere energierekening. Deze folie blokkeert maximaal 99,9% van schadelijke uv-straling en zorgt er zo voor dat uw interieur en meubilair minder snel verschieten. Ze houden uw (werk)omgeving aangenaam en veroorzaken geen storingen op de ontvangst van uw mobiele telefoon, GPS en radio.

Net als de 3M™ Thinsulate™ Climate Control-serie heeft de 3M™ Prestige™ Sun Controle-serie een kwaliteitsborging die geregistreerd is bij het Bureau CRG. Deze registratie bij het Bureau CRG is vereist voor alle materialen die toegepast worden om het energielabel van gebouwen te verbeteren. 
Klik hier voor de kwaliteitsverklaring.


  • Houdt tot 97% van het infraroodlicht van de zon tegen en zorgt daardoor voor een lager energieverbruik, meer comfort en bescherming
  • Blokkeert tot 99,9% van de schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt zo voor een langere levensduur van uw meubilair
  • Beschermt mensen binnen tegen hitte, terwijl de energiekosten omlaag gaan
  • Zeer transparante raamfolies, die de originele uitstraling van het gebouw behouden
  • Extra warmtewering in de zomer, nauwelijks warmteverlies in de winter
  • Volledig metaalvrije samenstelling: geen corrosie, geen signaalstoring

Zijn uw ruiten geschikt?

Uw ruiten moeten aan een aantal eisen voldoen willen ze geschikt zijn voor Windowfilms. Meer weten? Neem voor vrijblijvend advies op maat telefonisch contact op of vul het formulier hiernaast in. 

* verplichte velden

Heeft u vragen over Windowfilms voor uw pand? Neem contact met ons op.

Tom - tom@tanco.nl
Nick - nick@tanco.nl
0174 62 72 11

CTA Tom Nick 1300x1300