Tanco Sign & Print - Full Color Signmakers

Vacature Allround Signmaker (40 uur per week)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:
Allround Signmaker (40 uur per week)

Tanco Sign & Print
Tanco Sign & Print is een uitvoerend reclamebedrijf in Naaldwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en realiseren van signs, waarmee wij borg staan voor een consistente uitstraling van uiteenlopende organisaties. Hierbij kun je o.a. denken aan voertuigreclame, gevelreclame, bewegwijzering en interieurprints. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl van onze relaties optimaal tot z’n recht komt in het exterieur, interieur en wagenpark van de organisatie!

Functieomschrijving
Als allround signmaker ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en montage van uiteenlopende projecten. Je voorziet voertuigen van reclame, realiseert reclameborden, plaatst spandoekframes en bevestigt gevelreclames. Kortom; een technische functie met een divers takenpakket. De werkzaamheden worden voor een groot deel in onze eigen werkplaats uitgevoerd, maar montage op locatie bij onze klanten komt ook voor.

Eisen
– MBO werk- en denkniveau.
– Relevante werkervaring in de signbranche is een pre.
– Je hebt technisch inzicht, werkt nauwkeurig en houdt van aanpakken.
– Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig.
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
– In het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden
– Een gevarieerde en uitdagende functie in een enthousiast team.
– Een 40-urige werkweek.
– Een salaris conform de CAO voor signbedrijven.

Solliciteren
Heb jij de kwaliteiten om ons team te versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar t.derijke@tanco.nl, t.a.v. Tom de Rijke. Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen via 0174 62 72 11.

Terug naar vorige pagina