Tanco Sign & Print - Full Color Signmakers

Sfeer en beleving

In mei zijn er bij Tanco Sign & Print 2 nieuwe machines bijgekomen. Een UV hybride printer die zowel  op vlakke toepassing als roll to roll kan printen en een nieuwe 3.20 meter brede snijplotter met een freesoptie. Met deze machines in ons bedrijf zijn we een nieuwe weg ingeslagen en maken we ons bestaande assortiment steeds breder. Sfeer en beleving zijn hierbij de kern woorden én vanaf nu nog meer in eigen huis produceren!

Zoals we al eerder hebben gezegd wordt de inrichting in winkels, kantoren, werkplekken en huizen steeds van groter belang. Hierbij denken wij niet alleen aan een grote visual door middel van een doek of behang rechtstreeks op de muur maar ook aan 3D elementen. Hiermee doelen we op (sta)tafels, lampen en stoelen alles met uw eigen opdruk enkel of dubbelzijdig.

dsc01495
We kunnen alles personaliseren. Uw eigen “bier” viltjes op tafel, de barkruk op de beurs, verpakkingsdozen en de statafel voor de open dag, u kunt het zo gek niet bedenken de mogelijkheden zijn eindeloos.
Kortom voor al uw uitingen in reclame, interieur of evenementen in 2D of 3D, denken wij graag met u mee om de ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Om hierin alvast een kleine aanzet te geven hebben we een Sample Box ontwikkelt met daarin diverse materialen. Wilt u een Sample Box ontvangen dan kunt u hiervoor een afspraak maken met Sandra Kortekaas via sandra@tanco.nl.

Terug naar vorige pagina