Tanco Sign & Print - Full Color Signmakers

Nieuwe gevelreclame bij Dalsem

In oktober heeft Tanco Sign & Print de opdracht gekregen om bij Dalsem in Den Hoorn, het pand te voorzien van nieuwe gevelreclame en bewegwijzering in de nieuwe huisstijl. Dalsem is een gevestigde naam in de tuinbouw sector en al jaren een goede relatie.

De bedrijfshallen van Dalsem hebben een flinke verandering ondergaan, het verweerde zilveren plaatwerk heeft plaats gemaakt voor een moderne grijstint. Met de basis in een nieuwe uitstraling werd het ook tijd om de signing een update te geven. De huisstijl van Dalsem is aangepast en ook het logo is gemoderniseerd. Tanco Sign & Print heeft de uitvoering van de signing op en rond het pand gerealiseerd. Om goed zichtbaar te zijn is er gekozen om op de gevels aan de voor- en achterzijde een echte eye-catcher aan te brengen in de vorm van LED verlichte gevelreclame.  Het beeldmerk samen met de tekst COMPLETE GREENHOUSE PROJECTS hebben een gezamenlijke  hoogte van 3 meter en een breedte van bijna 7 meter. Zowel het beeldmerk als de letters zijn ‘s-avonds verlicht en hiermee hebben we een extra attentie waarde gecreëerd.

Voor de  routing op het terrein is er een duidelijke bewegwijzering aangebracht met daarop de verwijzingen naar de diverse afdelingen. Corresponderend aan de bewegwijzering zijn de loodsdeuren van de hallen voorzien van nummering.

 

Dalsem E-maxiframesAan de wand bij het hoofdkantoor zijn 3 E-maxi frames aan de buitenwand geplaatst. Het voordeel van de E-maxi frames is dat de reclame uiting, door middel van een spandoek,  uit één stuk gemaakt wordt. De frames (lijst) zijn gepoedercoat in dezelfde grijstint als de gevel. De logo-borden op diverse hoeken van de hallen zorgen voor een goed overzicht van alle panden en finishing touch.

Wij wensen Dalsem, in het vernieuwde pand, veel succes!

Terug naar vorige pagina