Tanco Sign & Print - Full Color Signmakers

Accountmanager met grafische kennis (fulltime)

Tanco Sign & Print is een uitvoerend reclamebedrijf in Naaldwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en realiseren van signs, waarmee wij borg staan voor een consistente uitstraling van uiteenlopende organisaties. Hierbij kun je o.a. denken aan voertuigreclame, gevelreclame, bewegwijzering en interieurprints. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl van onze relaties optimaal tot z’n recht komt in het exterieur, interieur en wagenpark van de organisatie!

 

Functieomschrijving
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aannemen, calculeren, offreren en begeleiden van diverse reclameprojecten, waaronder voertuigreclames, gevelreclames, bewegwijzering en interieurprints. Je hebt contact met onze relaties en vertaalt hun wensen door naar de ontwerpers. Het betreft grotendeels een binnendienst functie, echter zal je ook bij de klant op bezoek gaan om de wensen op te nemen, de uit te voeren objecten in te meten en offertes te bespreken.

Eisen
– MBO werk- en denkniveau.
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de signbranche.
– Kennis van de ontwerpsoftware Adobe Illustrator,Photoshop en Indesign.
– Je bent creatief, flexibel en stressbestendig.
– Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
– Een gevarieerde en uitdagende functie in een enthousiast team.
– Een 40-urige werkweek.
– Een salaris conform de CAO voor signbedrijven.

Solliciteren
Heb jij de kwaliteiten om ons team te versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar t.derijke@tanco.nl, t.a.v. Tom de Rijke. Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen via 0174 62 72 11.

Terug naar vorige pagina